* Laat uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden
DJ-Events
Postbus 11124
9700 CC  GRONINGEN
Mobiel +31 6 29507555
E-mail:

OVER DJ-EVENTS

DJ-Events is een zeer ervaren organisatie- en adviesbureau op het gebied van dj’s, artiesten, evenementen, workshops en apparatuur, gevestigd te Groningen. Het bedrijf is in januari 2005 opgericht door Jesse Niemeijer.

Jesse is zelf naast manager en eigenaar van DJ-Events een allround DJ die in zowel grotere discotheken als feestcafe’s in binnen en buitenland draait. Zo is Jesse al jaren vaste DJ in de CountryClub en CinCin in Gerlos te Oostenrijk. Als hoogtepunt in zijn carriere werd in 2008 samen met DJ-Arnoud en Tom Haver een top40 hit gescoord met de Jumping Jacks – Jumping in the Moonlight. Bekijk de video hier.

Als ClubDJ scoorde Jesse in 2009 een hit met de track Lady onder de noemer DJ-Jesse James (video) en in de winter 2010/2011 werd er een dikke hit samen met zanger Tom Haver geproduceerd, Verliefd en van slag (be my baby). 

Door de brede ervaring in binnen en buitenland kan DJ-Events goed inspelen op de vraag en komt men met passende ideeën voor de meest uiteenlopende feesten en partijen. Het geven van adviezen over (muziek-) beleid in discotheken en bij evenementen, zoals de Gasterra Flames, 4mijl van Groningen, de Zandvoortrun, de Dutch TT en de superbike wedstrijden op het circuit in Assen, zijn dagelijkse werkzaamheden. Ook het verzorgen van dj-workshops, een interessante kennismaking met de draaitafels, biedt voor discotheken goede mogelijkheden voor doelgroep- en marktverbreding.

Ik  sta u graag vrijblijvend te woord!

Jesse Niemeijer