Informatie en boeken

DJ Michel S


“Veel geboekt voor: 80’s/90’s/00’s feesten, bruiloften, verjaardag/jubilea en als Feest-DJ bij Oktoberfesten, Apres-ski- en Tentfeesten”. )


Vanaf 1994 draai ik als all-round dj, waarvan de periode van 2006 tot 2014 even op een lager pitje. Maar sinds 2014 heb ik mijn hobby weer opgepakt, met 70 tot 100 boekingen per jaar.

Met de Beachrockers tour werd ik geselecteerd als 1 van de 12 deelnemers uit 120 dj’s en begon het weer te kriebelen. Waar ik jammer genoeg niet gewonnen heb, kreeg ik wel ineens veel aandacht. En heeft het me vele klussen opgeleverd op het gebied van grote evenementen zoals: de Sneekweek, Tentfeesten, discotheken en zelfs het kerstfeest bij de KRO/NCRV in 2016!


Door de vele klussen kwam ik (2017) in aanraking met de dj bureaus, om een juiste dj voor evenementen te verzorgen als ik niet kon en andersom. Ik merkte daardoor ook dat mijn horizon verbrede door klussen te doen buiten mijn eigen netwerk. Waardoor ik ook, af toe voor de leeuwen werd gegooid met de aankondigingen van grote artiesten: Tino Martin, Andre Hazes, Jannes, Danny de Munk, Peter Beense, Ancora, Snollebollekes!


Ik ben dan ook een dj die zowel mixt als presenteert. Verder voel ik goed aan hoe ik de mensen meekrijg en kan zeer snel schakelen om het over een andere boeg te gooien om het Event tot een succes te maken!

Michel wordt door 95% van de locaties opnieuw geboekt!